کرمی

[vc_row css=”.vc_custom_1453212825837{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”تلاش داریم” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

یکی از معیارهایی که کشورهای توسعه یافته را از کشورهای در حال توسعه مجزا می‌کند، فرهنگ گروهی کار کردن است. در کشورهای توسعه نیافته، افراد علاقه‌ای به فعالیت‌های گروهی ندارند و همین امر سبب می‌شود علاوه بر صرف انرژی بیشتر، کارها با کیفیت پایین‌تری انجام پذیرد. اصولاً جهت رسیدن به یک جامعه کارآفرین، رشد فعالیت‌های گروهی نیز ضروری است و بدون چنین ویژگی، کارآفرینی در جامعه فراگیر نخواهد شد. تصمیم گیری گروهی نسبت به انفرادی ۵ مزیت به شرح زیر دارد:

  • ارائه راه حل بهتر به دلیل برخورداری گروه از دانش بیشتر
    پذیرش آسان تصمیم جمعی توسط اعضا نسبت به تصمیم گیری فردی
    مشارکت گروهی به درک بهتر تصمیم می‌انجامد.
    کار گروهی به تلاش گسترده در امر جست وجو و پژوهش کمک می‌کند.
    قضاوت جمعی بهتری وجود دارد.

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • کم فروشی نکردن
    حلال و حرام
    فسخ معامله درصورت مشکل
    چانه زدن
    مسالهه
    انصاف
    مردم داری و صداقت کاسب

کاسب باید خوش اخلاق و مردمدار باشد و با روی خوش با مشتری روبرو شود. صداقت کاسب و متوسل نشدن به قسم و سوگند برکت کسب و تجارت را افزایش می دهد و باعث رونق تجارت می گردد.

هر کاری تجربه و آداب خود را می طلبد و در تجارت هم فرد باید به عنوان یک انسان و مسلمان وقتی که وارد بازار تجارت می شود به اسلوب تجارت واقف باشد که خدای ناکرده هوی نفس بر او چیره نگردد که موجب هلاکت خود در دنیا و آخرت شود و در دو عالم نادم نگردد.

.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]